image_pdfimage_print

supportInfluenta si puterea sociala a Partidului Natiunea Romana sta in numarul sustinatorilor. Fara membrii activi inregistrati, partidul nu poate sa isi asume pozitia de reprezentare si dovedi legalitatea obiectivelor din programul lui politic si social.  Prin afiliere, cetatenii isi exprima suportul si aprobarea ideologiei adoptate de partid.

Decide sa fi parte din familia Partidul Natiunea Romana, daca it regasesti principiile morale si sociale in programul lui.

Decide sa fi parte din eforturile commune, de a pune umarul la intarirea democratiei in Romania si stabilitatea ei politica.

Fii unul dintre membri familiei

Descarcă, completează și trimite Cererea de Adeziune prin email la info@pnr.ro. Te vom contacta în cel mai scurt timp!

Voluntar

Acorda din timpul tau actiunilor social politice ale partidului.

Membru

Contributia financiara a fiecarui individ este pretioasa si necesara sustinerii programelor politice si sociale din agenda partidului.

Membru de onoare

Recunoasterea Programului politic si social al partidului de catre personalitati publice ca o cale viabila la stabilitatea si progresul Romaniei este inspiratie pentru cettenii ei.

Persoană de interes

Adopta programul partidului si devino mesagerul si reprezentatul lui.

Sponsor

Sustine financiar programul si activitatea partidului in beneficiul tau, al tuturor cetatenilor, statului si al natiunii Romanesti.