Membru PNRo

Influența și puterea politică a Partidului Națiunea Română este în relație directă cu numărul susținătorilor lui. Fără membrii activi înregistrați, partidul nu poate să își asume un statut de reprezentare și milita pentru implementarea obiectivelor din programul lui politic sau social. Afilierea, este modalitatea prin care cetățenii își dovedesc concret aprobarea ideologiei prezentată de partid spre adoptare, materializarea suportului lor.

Decide să fii parte din familia Partidului Națiunea Română, daca iți regăsești principiile morale și sociale în programul lui, aspirațiile civice personale.

Decide să te alături eforturilor comune, de a pune umărul la păstrarea democrației in România, la stabilitatea ei politică și socială.

Fii unul dintre membrii familiei

Decide să devii parte din familia partidului ca Voluntar, Susținător sau Membru. Descarcă, completează, semnează cererea. Semnătura este cerută pentru validare. Scanați cererea după semnare pentru trimitere ca atașament prin e-mail la membri@pnro.ro. Se poate trimite și prin poștă sau depune direct la un sediu local al partidului.

Voluntar

Dedică parte din timpul tău necondiționat pentru acțiunile sociale și civice, umanitare sau politice, inițiate în cadrul organizat al partidului.

Membru

Liantul adeziunii cetățenilor în structura partidului este materializat prin calitatea de membru.  Numărul membrilor este vântul de sub aripile programului partidului.  Este dovada aprobării și acceptării doctrinei lui, motorul de susținere și implementarea lui.  Contribuția financiară a fiecarui membru este prețioasă și necesară derulării programului său social și politic.

Calitatea de membru se obține cu o cotizație de membru de 48 Ron anual. Cotizația se plătește după depunerea cererii și aprobarea ei de conducerea partidului. Plata se poate face direct la un sediu local sau la CEC Bank, Cont Nr B61430RON4481675 sau prin PayPal

Susținător

Dacă principiile și programul partidului sunt apropiate de principiile dumneavoastră sociale sau morale, susțineți-l prin adeziune simbolică, prin prezența la acțiunile și manifestațiile organizate de partid, politicizarea și diseminarea imaginii lui.

Membru de onoare

Recunoașterea Programului politic și social al partidului de către personalități publice; politice, sociale, profesionale sau culturale, ca o cale viabilă catre  stabilitatea și progresul României, este inspirație și îndemn pentru cetățenii ei.

Suntem datori să căutăm cu toții calea cea mai bună pentru înaintarea fericită a țării Românești și aceasta înseamnă politică.

Iuliu Maniu