supportInfluenta si puterea politica a Partidului Natiunea Romana este in relatie directa cu numarul sustinatorilor lui. Fara membrii activi inregistrati, partidul nu poate sa isi asume un statut de reprezentare si milita pentru implementarea obiectivelor din programul lui politic si social. Afilierea este modalitatea cetatenilor de a-si exprima concret aprobarea ideologiei adoptate de partid, a materializa suportul lui.

Decide sa fi parte din familia Partidul Natiunea Romana, daca it regasesti principiile morale si sociale in programul lui.

Decide sa te alaturi eforturile commune de a pune umarul la pastrarea democratiei in Romania, la stabilitatea ei politica si sociala.

Fii unul dintre membri familiei

Descarcă, completează și trimite Cererea de Adeziune prin email la membri@pnr.ro, prin poștă sau personal la un sediu local.

Voluntar

Dedică parte din timpul tău necondiționat pentru acțiunile sociale și civice, umanitare sau politice, inițiate în cadrul organizat al partidului.

Simpatizant

Dacă principiile și programul partidului sunt apropiate de principiile dumneavoastră sociale și morale, susțineți-l prin adeziune simbolică, prin prezența la acțiunile și manifestațiile organizate de partid, politicizarea și disiminarea imaginii lui.

Membru

Liantul adeziunii cetățenilor în structura partidului este materializat prin calitatea de membru.  Numărul membrilor este vântul de sub aripile programului partidului.  Este dovada aprobării și acceptării doctrine lui, motorul de susținere și implementarea lui.  Contribuția financiară a fiecarui membru este prețioasă și necesară derulării programului său social și politic.

Membru de onoare

Recunoașterea Programului politic și social al partidului de către personalități publice ca o cale viabilă la stabilitatea și progresul României este inspirație pentru cetățenii ei.

Sponsor / Donator

Susține financiar programul și activitatea partidului în beneficiul tău, al tuturor cetățenilor, statului și al națiunii românesti.