Casa Poporului Bucuresti
Despre Partid

Sigla PNRoGrupare politica noua, Partidul Națiunea Română, aduce balanta viabila pe scena politica a Romaniei, dominata de partide politice cu ideologii cu influente puternice socialiste sau liberale.

Ideologia, transmisa prin Programul Partidului, conceput in adoptarea si promovarea limitelor echitabile in viata sociala, cu respectarea principiilor fundamental recunoscute ale democratiei, este dovada crezului adoptat.

Oferă cetățenilor oportunitatea de asociere si exprimare practica catre noi principii de convietuire sociala intr-o societate moderna. Invitatie deschisa cetatenilor care nu isi regasesc valorile morale, sociale si aspiratiile personale in programele altor partide politice.

Privilegiul de a fi Membru

support

Influenta si puterea sociala a unei grupari politice, abilitatea ei de a transmite mesajul, sta in numarul sustinatorilor.

Liantul unitatii lor este ideologia si programul politic prezentat, in care cetatenii isi regasesc delineate valorile morale si sociale. Decide sa devi membru pentru oportunitatea sa gindesti pozitiv, relative la aspiratiile tale personale. Decide sa fi parte din familia Partidul Natiunea Romana, de a pune umarul la intarirea democratiei in Romania si stabilitatea ei sociala si politica.

Implica-te pentru tine si viitorul Natiunii.

“Prima datorie a unui guvern este sa protejeze poporul pe care il guverneaza, nu sa conduca vietile lor.”

Ronald Reagan, Presedinte SUA

Mesajul Președintelui

Ultimul secol a devenit recunoscut ca secolul democratiei. Principiile politice si sociale ale democratiei au fost adoptate treptat de majoritatea guvernelor tarilor de pe mapamond.

Garantarea drepturilor indivizilor unei entitati statale, drepturi considerate ca fundamentale, este centrul pivotant al guvernarilor democratice. Dreptul de a te exprima si asocia liber, al proprietatii private, a participa la viata politica si sociala fara referiri la origine, religie sau sex, sunt sacre.