Membru PNRoInfluenta si puterea politica a Partidului Natiunea Romana este in relatie directa cu numarul sustinatorilor lui. Fara membrii activi inregistrati, partidul nu poate sa isi asume un statut de reprezentare si milita pentru implementarea obiectivelor din programul lui politic si social. Afilierea este modalitatea cetatenilor de a-si exprima concret aprobarea ideologiei adoptate de partid, a materializa suportul lui.

Decide sa fi parte din familia Partidul Natiunea Romana, daca it regasesti principiile morale si sociale in programul lui.

Decide sa te alaturi eforturile comune de a pune umarul la pastrarea democratiei in Romania, la stabilitatea ei politica si sociala.

Fii unul dintre membri familiei

Decide să devii parte din familia partidului ca Voluntar, Susținator, Membru sau Sponsor. Descarcă, completează, semnează cererea. Semnătura este cerută pentru validare. Scanați cererea după semnare pentru trimitere ca atașament prin e-mail la membri@pnro.ro. Se poate trimite si prin poșta sau depune direct la un sediu local al partidului.

Voluntar

Dedică parte din timpul tău necondiționat pentru acțiunile sociale și civice, umanitare sau politice, inițiate în cadrul organizat al partidului.

Membru

Liantul adeziunii cetățenilor în structura partidului este materializat prin calitatea de membru.  Numărul membrilor este vântul de sub aripile programului partidului.  Este dovada aprobării și acceptării doctrine lui, motorul de susținere și implementarea lui.  Contribuția financiară a fiecarui membru este prețioasă și necesară derulării programului său social și politic.

Calitatea de membru se obține cu o cotizație de membru de 48 Ron anual. Cotizația se plătește după depunerea cererii și aprobarea ei de conducerea partidului. Plata se poate face direct la un sediu local sau la CEC Bank, Cont Nr B61430RON4481675 sau prin PayPal

Susținător

Dacă principiile și programul partidului sunt apropiate de principiile dumneavoastră sociale și morale, susțineți-l prin adeziune simbolică, prin prezența la acțiunile și manifestațiile organizate de partid, politicizarea și disiminarea imaginii lui.

Membru de onoare

Recunoașterea Programului politic și social al partidului de către personalitați publice; politice, sociale, profesionale sau culturale, ca o cale viabila catre  stabilitatea și progresul României, este inspirație și îndemn pentru cetățenii ei.

Suntem datori  să căutăm cu toții calea cea mai bună pentru înaintarea fericită a țarii Românești și aceasta înseamnă politică.

Iuliu Maniu

Sponsor / Donator

Susține financiar programul și activitatea partidului în beneficiul tău, al tuturor cetățenilor, statului și al națiunii românesti.