Astăzi s-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale.  O perioadă de timp scurtă, îngreunată și de condițiile de pandemie, dar cel mai mult de cerința numărului de susținători pentru validare.  Dar, a trecut, vorba proverbului ……bucuroși le ducem toate, și acum se cunoaște lista de candidați ce așteaptă votul final de încredere al cetățenilor pentru a traduce în viată proiectele ce sunt pregătiți să le propună și prezinte spre aprobare comunităților pentru care candidează.

Partidul Națiunea Română anunță cu multa mândrie și confidență că majoritatea candidaților au primit validarea.  Excepție un candidat din lipsa de reședință validată.  La orașul Curtea de Argeș, Dl Mihai Stănciulescu a fost validat pentru candidatura la funcția de Primar împreună cu 22 de candidați pentru funcții de Consilieri Locali.  La Orașul Pitești, candidatul Dl Dr. Claudiu Vele a fost validat pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean împreună cu 6 candidați pentru funcțiile de Consilieri Județeni.  Menționez pe Dl Prof. Alin Mircu pentru asistența deosebită în realizarea proiectului Argeș.  Lista continuă cu orașul Brașov unde Dl Dr. Marius Dediu și alți 4 candidați au fost validați pentru funcțiile de Consilieri Locali.  Municipiul București a fost o prioritate pentru partidul nostru unde la Sectorul 1 a fost validată candidatura d-nei Elena Curic pentru funcția de Primar, alături de 3 candidați pentru funcțiile de Consilieri Locali. Candidatul pentru funcția de Primar General, Dl John Ion Banu a fost validat împreună cu încă 3 candidați pentru funcția de Consilieri Municipali. Dl Mihai Căldăraru este primul pe listă. Se așteaptă rezultatele de la încă câteva comune și orașe, unde nu au fost terminate înregistrările.

Este o lista scurtă însă denotă seriozitatea cu care Partidul Națiunea Română, un partid nou, este angrenat în viața politică a României, promotor al schimbărilor în structurile administrative locale spre creșterea dezvoltării lor economice cu rezultat în ridicarea bunăstării cetățenilor.

Validarea finală a candidaților noștri prin acordarea votului de încredere și reprezentare a cetățenilor este pasul ce trebuie făcut pentru  implementarea proiectelor aduse de concepțiile unei schimbări necesare în logistica și structura administrațiilor locale.

Încredere, Unitate, Prosperitate,

Av. Bogdan Enica

V Președinte PNRo

 

 

Lasă un răspuns

Adresa Dvs. de email nu va fi publicata. * Denotă câmpurile obligatorii

Post comment