Un pas înainte spre mersul normal al vieții noastre este semnul victoriei viitoare a omenirii asupra acestei pandemii, Covid19. Nu a fost prima, nu va fi ultima încercare de decimare a omenirii de către forțele naturii.   Dar de fiecare dată, omenirea, ca ființe umane unite și determinate să supraviețuiască, a prevalat. O va face mereu prin știința ce o avem și o avansăm zilnic, prin voința globală de organizare spre țelul comun.

Alegerile locale au fost definitiv programate să aibă loc pe data de 27 Septembrie 2020 și acesta este semnul că viața socială nu poate fi întreruptă nelimitat, nu poate fi oprită din a-și urma cursul. Inima, suflul existenței noastre, nu putem să o oprim, trebuie să o lăsăm să bată. Și pentru aceasta, activitatea zilnică, politică, economică, socială și spirituală este combustibilul necesar.

Alegerile politice administrative locale sunt baza coordonării comunităților spre progres și bunăstare a cetățenilor. Este fundația clădirii societății în limitele granițelor României. Este drumul materializării dorinței cetățenilor ce formează națiunea românească.

Aceste alegeri trebuie să se facă sub deviza schimbărilor, a căutărilor de noi căi, cu potențial de a traduce în viată aspirațiile comune de dezvoltare economică spre bunăstarea materială. Este momentul să realizăm că partidele consacrate, ce domină acum, și-au arătat limitele în idei și mai ales în determinarea găsirii căilor noi spre bunăstarea tuturor. Este timpul să se accepte aportul unor partide noi, să li se dea oportunitatea de a-și pune în practică programele sociale și politice.

Aceste alegeri trebuie să privească spre inițiativele de dezvoltare a obiectivelor economice, baza de necontestat a bunăstării. Este ce Partidul Națiunea Română propune în mod concret spre aprobarea cetățenilor, de acceptare a determinării lui de a ridica nivelul de activitate economică prin proiecte fezabile și realizabile.

Vă așteptăm la secțiile de vot, sugerându-vă să arătați hotărârea de a vota pentru schimbare, acceptarea ei, singura cale de a materializa drumul spre bunăstarea națiunii și, implicit, a cetățenilor.

Încredere, Unitate, Prosperitate!

John Ion Banu

Președinte PNRo

 

Lasă un răspuns

Adresa Dvs. de email nu va fi publicata. * Denotă câmpurile obligatorii

Post comment