Acțiune deja anunțată,  va avea prima întâlnire, programata pe data de 27 Septembrie, 2018 la Sediul partidului din Strada Leonida Nr. 16, Sector 2, București, intre orele 18:30 si 21:00.

Este chemarea adresată de Partidul Națiunea Română către cetățenii interesați să devină militanți ai programului partidului, de a îl reprezenta la viitoarele alegeri Parlamentare Europene.  Este modul democratic de a solicita implicarea lor efectivă, de a-și prezenta și dovedii calitățile sociale, profesionale și morale pentru pozițiile politice representative ale României în forumul European.  Este necesară, de fapt mandatorie, adoptarea programului și a cerințelor lui, îmbinarea acestora cu aspirațiile individuale ale cetatenilor.  Aceasta este calea prin care meritocrația este dovedită, prin care sunt evidentiate calitățile de conducator și dorința de a reprezenta interesele cetățenilor, precum si onoarea de a sluji România.

Se anticipează întilniri semi-lunare, viitoarea urmând să fie stabilită și anunțată curând.

Sunteți așteptați cu interes și optimism în credința existenței dorinței și determinării dumneavoastra de a participa la schimbarea structurii păturii politice în România spre fericirea și bunastarea tuturor.

 

Av. Bogdan Enica,  V Președinte

Departamentul Politic

Lasă un răspuns

Adresa Dvs. de email nu va fi publicata. * Denotă câmpurile obligatorii

Post comment